Pro
Čilichili vaří máma Iva z penzionu V Polích.
1
balení sleďů nebo zavináčů v kyselém nálevu
2 šarlotky
1/2 jablka
1 kelímek zakysané smetany
Sůl, pepř
petrželku,
jarní cibulku nebo pažitku
Ryby
vyndejte z nálevu, zbavte je
všeho, do čeho je výrobci
zavinuli. A taky je zbavte kůže. Čisté maso nakrájejte na
kostičky a dejte do misky.
Šarlotky
pokrájejte na jemno, jablko na malé kostičky a přidejte k rybě. Zalijte smetanou
a dolaďte solí, pepřem a nakrájenou jarní cibulkou, pažitkou nebo petrželkou.
Nakonec
vše promíchejte. Můžete servírovat s chlebem jako chuťovku k pivu nebo jako
zdravou večeři.
Žádné komentáře:
Okomentovat