600 g brambor
200 g červené řepy
200 g jablek
100 g okurek
sůl a pepř
na zálivku:
0,25 l kysané smetany
2 vejce uvařená natvrdo
3 lžíce oleje
tlučený fenykl
petrželová nať
cukr a sůl
Uvařené oloupané brambory, uvařenou řepu a jablka nakrájíme na plátky, přidáme rozkrájenou okurku, směs osolíme, opepříme a opatrně spojíme se smetanovou zálivkou: Smetanu rozšleháme s olejem, solí, špetkou cukru a fenyklu. Upravený salát posypeme petrželovou natí a ozdobíme plátky vařených vajec.
200 g červené řepy
200 g jablek
100 g okurek
sůl a pepř
na zálivku:
0,25 l kysané smetany
2 vejce uvařená natvrdo
3 lžíce oleje
tlučený fenykl
petrželová nať
cukr a sůl
Uvařené oloupané brambory, uvařenou řepu a jablka nakrájíme na plátky, přidáme rozkrájenou okurku, směs osolíme, opepříme a opatrně spojíme se smetanovou zálivkou: Smetanu rozšleháme s olejem, solí, špetkou cukru a fenyklu. Upravený salát posypeme petrželovou natí a ozdobíme plátky vařených vajec.
Žádné komentáře:
Okomentovat