1/2 kg fazolí
1 cibule
tuk
sůl, pepř, ocet
hovězí vývar
kyselá okurka
fazole den předem oplácheneme, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Potom fazole uvaříme ve vodě, ve které se máčely. Vaříme je zhruba hodinu. Po změknutí fazole scedíme, vmícháme k nim nadrobno pokrájenou na tuku osmaženou do růžova cibuli. přidáme sůl, pepř, ocet a trochu hovězího vývaru. Vše společně krátce povaříme. Hotové fazolky doplníme na talíři kyselou okurkou krájenou do vějířku.
Podle § 1 knihomolského zákoníku mi probíhají před očima tisíce písmenek denně. Na bannerech, cedulích, monitorech a papíru. Ale sem si vybírám, co nechci ztratit z paměti..
středa 16. prosince 2015
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Zkoušky z lásky
Připadá mi to absolutně nemožné, ale buď se mi rozbilo vyhledávání, nebo jsem skutečně ještě nikdy nevyzval ke zrušení Vánoc. Tudíž je dost ...
-
Nelze pochybovat o tom, že z hlediska inkvizitorů autorského práva byla činnost Království mluveného slova smrtelným hříchem. Na druhou str...
-
Živote, postůj, já jsem tvůj, mám ústa, oči, noc a řeku, miluji, vidím, hořím, teku, radostem pláč svůj obětuj, na čelo polož vrásu vr...
Žádné komentáře:
Okomentovat