40-50ml ústřicové omáčky
1-2 lžičky sladké papriky
pepř
10 g zázvoru
500-600g kuřecího masa nakrájeného na 2cm kousky
4 jarní cibulky na kousky
olej na potření
2 hrsti koriandru
2 mrkve nakrájené na nudličky
150 g ředkviček na tenká kolečka
2 lžíce rýžového octa
vařená rýže k podávání
Ústřicovou omáčku, sladkou papriku, pepř a strohaný zázvor smíchejte v míse. Přidejte kousky kuřecího masa a nechte v chladu 10-15min marinovat. Pak napíchejte maso na střídačku s jarní cibulkou na kovové jehlice. Potřete olejem a opékejte na pánvi 2-3 min z každé strany nebo dokud není maso měkké. Koriandr, tenké nudličky mrkve a kolečka ředkviček smíchejte v míse, přelijte octem a promíchejte. Špízy servírujte s vařenou rýží a salátem.
1-2 lžičky sladké papriky
pepř
10 g zázvoru
500-600g kuřecího masa nakrájeného na 2cm kousky
4 jarní cibulky na kousky
olej na potření
2 hrsti koriandru
2 mrkve nakrájené na nudličky
150 g ředkviček na tenká kolečka
2 lžíce rýžového octa
vařená rýže k podávání
Ústřicovou omáčku, sladkou papriku, pepř a strohaný zázvor smíchejte v míse. Přidejte kousky kuřecího masa a nechte v chladu 10-15min marinovat. Pak napíchejte maso na střídačku s jarní cibulkou na kovové jehlice. Potřete olejem a opékejte na pánvi 2-3 min z každé strany nebo dokud není maso měkké. Koriandr, tenké nudličky mrkve a kolečka ředkviček smíchejte v míse, přelijte octem a promíchejte. Špízy servírujte s vařenou rýží a salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat