pondělí 25. dubna 2016

Frappé z ananasu a grapefruitu

4 porce:
2 zralé ananasy, oloupané a nahrubo nakrájené
3 grapefruity, které rozkrojíme a vymačkáme z nich šťávu
Cukr podle chuti

Ananas dejte do mixéru a rozmixujte ho do hladka. Pak jej přepasírujte přes sítko. Přidejte grapefruitovou šťávu a cukr podle chuti, ale nezapomeňte, že po zmrazení bude chutnat trochu méně sladce, takže to chce více cukru než se zdá. Frappé dejte ztuhnout do mrazáku asi na 2, 5 h. Každých 45 min jej promíchejte.




Jamie Oliver - Šéfkuchař bez čepice se vrací

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zkoušky z lásky

Připadá mi to absolutně nemožné, ale buď se mi rozbilo vyhledávání, nebo jsem skutečně ještě nikdy nevyzval ke zrušení Vánoc. Tudíž je dost ...