pátek 8. dubna 2016

Thajský zeleninový wok

4 porce:
250 g jasmínové rýže
400 g thajské zeleninové směsi
1 lžičku kari pasty
400 ml kokosového mléka
Sůl, pepř
Po 1/2 lžičce římského kmínu, kurkumy a chilli vloček
Šťáva z 1/2 limetky
260 g chleba naan

Rýži připravíme v osolené vodě podle návodu na obalu. Thajskou zeleninu připravíme v rozehřátém oleji také dle návodu. Kari pastu a kokosové mléko smícháme, přidáme k zelenině a vaříme asi 5 min. Okořeníme kmínem, kurkumou a chilli vločkami.

Zeleninový wok dochutíme solí, pepřem a limetkovou šťávou a servírujeme s rýží a chlebem naan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zkoušky z lásky

Připadá mi to absolutně nemožné, ale buď se mi rozbilo vyhledávání, nebo jsem skutečně ještě nikdy nevyzval ke zrušení Vánoc. Tudíž je dost ...