sobota 24. prosince 2016

ohnivá rybí polévka

pro 4 osoby:
200 g rybího masa¨1 l rybího vývaru
4 rajčata
3 papriky (červená, zelená, žlutá)
1 čerstvá feferonka
3 lžičky sladké papriky
2 stroužky česneku
2 mrkve
2 cibule
3 - 4 lžíce hladké mouky (dle toho, jestli chcete polévku krémovou nebo hustější)
50 g másla

Oloupanou a na nudličky nakrájenou cibulku a na plátky nakrájený česnek zpěňte na rozpáleném oleji. Přidejte mrkev, pórek, rajčata, jednu feferonku bez semínek a papriky také nakrájené na nudličky a vše společně orestujte. Přisypte sladkou papriku.
Zalijte rybím vývarem a zvolna vařte až do doby, než zelenina bude skoro měkká (cca 30 min). Polévku dochuťte solí a vložte kusy uvařené ryby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zkoušky z lásky

Připadá mi to absolutně nemožné, ale buď se mi rozbilo vyhledávání, nebo jsem skutečně ještě nikdy nevyzval ke zrušení Vánoc. Tudíž je dost ...