Degustační způsob prodeje
znamená, že lidé mohou sýry nejprve ochutnat, a lépe si tak v nabídce vybrat.
Další přidanou hodnotou je,
že sýraři jezdí do Holandska, kde se učí vše o sýrech - nejen to, jak chutnají,
voní a k jakému vínu se hodí, ale i jak vznikají, z jakého mléka jsou, jak se o
ně během zrání pečuje... Mohou tak zákazníkům sdělit všechny informace o
produktech a kromě doporučení vhodného sýru např. k vínu poradí i se způsobem
skladování a úpravou při vaření.
Vydáváme čtvrtletník Vemena,
jsou to naše noviny plné zajímavostí o sýrech. Jsou v nich recepty, ankety,
reportáže z cest, rozhovory. Vše, co lidem přiblíží svět sýrů a delikates.
Chceme z této sýrárny udělat
místo, kde se lidé rádi a často potkávají a baví. Což nás baví a naplňuje.
Martin Svačinka
Žádné komentáře:
Okomentovat