neděle 27. května 2018

Boutique Gurmán


Degustační způsob prodeje znamená, že lidé mohou sýry nejprve ochutnat, a lépe si tak v nabídce vybrat.
Další přidanou hodnotou je, že sýraři jezdí do Holandska, kde se učí vše o sýrech - nejen to, jak chutnají, voní a k jakému vínu se hodí, ale i jak vznikají, z jakého mléka jsou, jak se o ně během zrání pečuje... Mohou tak zákazníkům sdělit všechny informace o produktech a kromě doporučení vhodného sýru např. k vínu poradí i se způsobem skladování a úpravou při vaření.

Vydáváme čtvrtletník Vemena, jsou to naše noviny plné zajímavostí o sýrech. Jsou v nich recepty, ankety, reportáže z cest, rozhovory. Vše, co lidem přiblíží svět sýrů a delikates.

Chceme z této sýrárny udělat místo, kde se lidé rádi a často potkávají a baví. Což nás baví a naplňuje.


Martin Svačinka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zkoušky z lásky

Připadá mi to absolutně nemožné, ale buď se mi rozbilo vyhledávání, nebo jsem skutečně ještě nikdy nevyzval ke zrušení Vánoc. Tudíž je dost ...