pátek 8. dubna 2016

Pražené mandle s feferonkami a mořskou solí

8 porcí:
1/2 lžíce oleje
250 g oloupaných mandlí
1 - 3 menší sušené feferonky
2 špetky mořské soli

Na rozpálenou pánev nalijte olej a nasypte mandle. Pražte dozlatova. Během pražení pánví pravidelně potřásejte, aby se mandle zbarvovaly rovnoměrně, vynikne tak lépe i jejich lahodná chuť. Nakonec v hmoždíři roztlučte feferonky a přidejte je k mandlím zároveň se solí. Ještě jednou protřepejte a servírujte na předehřátém talíři.



Jamie  Oliver - Šéfkuchař bez čepice se vrací

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zkoušky z lásky

Připadá mi to absolutně nemožné, ale buď se mi rozbilo vyhledávání, nebo jsem skutečně ještě nikdy nevyzval ke zrušení Vánoc. Tudíž je dost ...