úterý 30. července 2019

Kuřecí segedínský guláš



500 g kuřecích prsou
3 ks cibule
pálivá paprika
sůl, pepř, olej, kmín
1 sáček kysaného zelí
smetana

Kuřecí prsa nakrájíme na kostky. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova, přidáme maso, kmín, papriku, sůl, pepř a dále restujeme. Často mícháme, aby se nám maso nepřipálilo. Po chvíli přidáme pokrájené zelí a vodu, přivedeme k varu a vaříme cca 15-20 minut. Na závěr zjemníme smetanou a krátce povaříme. Podáváme s knedlíkem nebo s čerstvým chlebem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zkoušky z lásky

Připadá mi to absolutně nemožné, ale buď se mi rozbilo vyhledávání, nebo jsem skutečně ještě nikdy nevyzval ke zrušení Vánoc. Tudíž je dost ...